Konsernstyret

Torry Pedersen

Torry Pedersen har 39 års erfaring fra mediebransjen. Han har arbeidet i Schibsted i 32 år, det meste av tiden i VG, der han var del av selskapets toppledelse i 23 år. Han har vært ansvarlig redaktør/adm.dir. for VG-konsernet som helhet, og var den første lederen da VGs digitale virksomhet ble etablert som eget selskap. Under Pedersens ledelse ble VG utviklet til Norges ledende nettsted. Han har også vært medlem av Schibsteds konsernledelse, og i flere år møtt som observatør i Schibsteds konsernstyre. Pedersen har hatt en rekke styreverv i ulike Schibsted-selskaper både i Norge og Sverige.

Legg til i min rapport

Victoria Svanberg

Victoria Svanberg er utdannet ved IHM Business School og har en MBA fra Handelshögskolan i Stockholm. Hun har erfaring fra lederstillinger og styreverv innen en rekke ulike bransjer. Hun har erfaring fra mediebransjen gjennom styreverv samt ulike stillinger i Nye Wermlands-Tidningens AB, bl.a. som markedssjef og ekonomicolumnist. Hun har arbeidet som konsulent med individ- og organisasjonsutvikling. Svanberg er aksjonær i NWT Gruppen AB. Svanberg er også medeier i Branäsgruppen AB som driver fem skianlegg. Hun er også styremedlem og nestleder i Medieföretagen og styreleder i TU Medier i Sverige.

Legg til i min rapport

Stine Halla

Stine Halla er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor. Hun har 8 års erfaring fra revisjon og rådgivning for store internasjonale kunder i PwC. De siste 9 årene har hun jobbet i ulike roller i Schibsted, bl.a. som CFO i Bergens Tidende og VG. I dag har hun ansvaret for strategi og økonomi for Schibsted’s mediehus i Norge og Sverige og sitter i ledergruppen til News Media. Hun har erfaring fra styrearbeid i flere av Schibsteds selskaper.


Legg til i min rapport

Bente Sollid Storehaug

Bente Sollid Storehaug er administrerende direktør i Digital Hverdag AS. Hun har vært medlem av kulturministerens og næringsministerens næringspolitiske råd. Sollid Storehaug etablerte i 1993 Digital Hverdag, i dag Bouvet ASA. Hun er tidenes yngste medlem av Norsk Redaktørforening. Hun sitter i styrene i Hafslund E-CO, Eika Gruppen, Europris ASA og Motor Gruppen og er styreleder i Boostcom-gruppen, Semway Norge og The Velixio Group. Sollid Storehaug har studert statsvitenskap. Hun har gjennomført Executive Board Programme ved INSEAD og executive programmer for både Blockchain og digitale plattformer program ved MIT. Hun gjennomfører fra 2020 programmet «Strategy in the Age of Digital Disruption» ved INSEAD. 

Legg til i min rapport

Trond Berger

Berger er utdannet statsautorisert revisor (1984), siviløkonom BI (1981) og befalsskole (1977). Han er ansatt som seniorrådgiver for Schibsted frem til våren 2020. Var CFO i Schibsted ASA 1999-2019 . Berger kom fra stillingen investeringsdirektør Stormbull (1998). Tidligere konserndirektør (CFO) Nycomed ASA og konserndirektør for strategi og forretningsutvikling Nycomed Amersham (1997-98). Han var partner i Arthur Andersen i perioden 1981-92. Berger sitter i styret i Yara og i en del andre selskaper.

Legg til i min rapport

Stefan Persson

Stefan Persson har mer enn 35 års erfaring fra revisjonsarbeid og ca. 20 års erfaring fra operative ledelsesfunksjoner i EY på både lokalt, nordisk og globalt nivå. Persson gikk av som partner i EY i 2016 og har etter dette jobbet som konsulent. Ved siden av konsulentarbeidet har Persson flere styreverv, blant annet som styremedlem i NWT Gruppen AB.

Legg til i min rapport

Stig Eide Sivertsen

Stig Eide Sivertsen er utdannet BA (hons) Econ & M.Sc. fra University of Durham og juss grunnfag fra Universitetet i Bergen. Han har erfaring fra stillinger som finansdirektør i Schibsted og PGS, gründer/adm. direktør i Nettavisen, økonomidirektør i Telenor Link, konserndirektør i Telenor, adm. direktør i Telenor Broadcast og konsernsjef i Opplysningen og EMGS. Han er styremedlem i bl.a. Foinco, Gyldendal, ParrotPlay og Komplett Bank, og han eier og utvikler selskap hovedsakelig innen media.

Legg til i min rapport

Terje Eidsvåg

Terje Eidsvåg er utdannet cand. mag. ved NTNU, med et ufullført hovedfag i filmvitenskap. Han har siden 1996 vært journalist i Adresseavisen. Eidsvåg er tidligere medlem av Norsk Journalistlags landsstyre, arbeidsutvalg, medieutvalg og forhandlingsutvalg.

Legg til i min rapport

Guri Svarva

Guri Svarva (Polaris Trykk Trondheim) har fagbrev som typograf. Hun er styremedlem og nestleder i tidligere Trondheim Grafiske Fagforening. Hun er også landsstyre- og forbundsstyremedlem i tidligere Norsk Grafisk Forbund. Styremedlem avd. 12 Fellesforbundet. Svarva er mangeårig styremedlem i Polaris Trykk Trondheim og Polaris Trykk. Hun er klubbleder i Trykkeriklubben PTT. Ble ansatt i Adresseavisen i 1994.

Legg til i min rapport

Lars Richard Olsen

Lars Richard Olsen er frontansvarlig i Harstad Tidende der han ble ansatt i 2013. Han har tidligere jobbet i Finnmark Dagblad og Altaposten og hatt engasjement i Stavanger Aftenblad, Bergens Tidende og Dagsavisen. Olsen har medieutdanning fra Universitetet i Stavanger og forfatterstudiet fra Universitetet i Tromsø i tillegg til utdanning innen sosialantropologi og internasjonal politikk. Han har hatt styreverv innen fagbevegelsen siden tidlig 2000-tall. Olsen er også medgründer for Norges ledende podkast om nerdekultur, LOLbua.

Legg til i min rapport